Web Analytics

Möbler och inredning

Möbler & inredning online

På Trendrum finner du ett enormt stort utbud av inredning och billiga möbler online för husets alla rum samt uteplatser. Allt ifrån det lilla vinstället och den lilla hatthyllan, till serveringsvagnen, barstolen, den stora howardsoffan och kontinentalsängen. Trendrum startades 2010 och har sedan dess kunnat erbjuda specialdesignade new england möbler online, i form av bland annat soffor och fåtöljer med valbar klädsel, en av många saker som bidragit till tusentals nöjda kunder.

Inredning för alla rum & uteplatser

I det innersta och käraste rummet – sovrummet står sängen. Sängen är förmodligen den allra viktigaste möbeln i hela bohaget och det är ju inte så konstig när en spenderar 25-30% av sitt liv i en säng. Så självklart vill man eftersträva att det är en möbel av ypperlig kvalité och med ordentlig komfort man sover i. Att köpa denna typ av möbler på nätet kan ibland göra många osäkra. Termen billiga möbler stämmer inte allt för ofta med kvalitetskraven och osäkerheten inför en tänkt sängs komfort kan göra en tvivlande. Hos oss är kvalitetskraven säkrade genom sängproducenter med lång erfarenhet i branschen och för att ni skall känna er trygga med komfortvalen, så har vi utvecklat en material- och komfortguid. Läs den här på sidan; Trendrums egen sängguide.

En av specialitéerna i sortimentet är våra howardsoffor (en av många sofftyper i utbudet). Sofforna tillverkas oftast på beställning och det fina med det, är att du väljer soffklädseln själv (utifrån ett 100-tal olika material och färgval), på många modeller har du även möjligheten att välja utförande på soffben och andra detaljer efter eget önskemål. Besök gärna kategorin; Våra Howardsoffor.

Inte bara inomhus. Vårt utbud av heminredning sträcker sig en bit utanför hemmet väggar, ut i uterummet, in under altanen med tak eller ända ut i trädgården. För dessa platser kan vi även locka med ett växande utbud av utemöbler. In case you have any inquiries relating to wherever and Above pall also tips on how to make use of Möbler online hos Bovaruhuset, you are able to contact us on our own web site. Du finner till exempel; solskydd, infravärme, hängmattor Svart och hela utemöbelgrupper. Mängder med traditionella och moderna utemöbler hittar du här.

Ovan nämnda exempel utgör endast ett axplock av möbler online som vi tillhandahåller! Välj mellan bland annat; lampor Möbler online hos Bovaruhuset & belysning, barbord & stolar, bänkar & förvaring, barnmöbler samt 100-tals mattor och mycket mer.

Möbler på nätet – Billiga möbler!

Att handla möbler online är givetvis inte en garanti för att det är billiga möbler. På Trendrum garanterar vi dock att vi ständigt arbetar med att hålla priserna på våra möbler och annan inredning nere, utan att göra avkall på kvalitén. Det skall inte behöva bli dyrt!

När du beställer dina möbler på nätet här från Trendrum, så kommer din nya heminredning levereras snyggt och prydligt ända fram till din dörr. Undantaget är väldigt små möbler eller andra mindre inredningsartiklar som levereras till ett närliggande paketombud.

Leave Your Comment