Web Analytics

Gouden Dames Zegelring Kies Je Eigen Letter

U ontvangt de stevige zilveren ring in geschenkverpakking. Zegelringen voor vrouwen zijn meestal wat kleiner dan die voor mannen. Doordat de ringmaat van een dames zegelring meestal kleiner is, is de zegelsteen automatisch ook minder groot. De prachtige minimalistisch vormgegeven moderne zegelringen van het merk Parte di Me en Ana Haie zijn het bekijken meer dan waard. In deze ringen zie je bijzondere combinaties van verschillende materialen als zilver en goud terug, maar ook roestvast staal komt erin voor. Ontdek onze collectie bijzondere zegelringen en kies voor een zeer persoonlijk sieraad.

Meer weten over dameszegelringen, lees verder via onderstaande hyperlink. Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze web site inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp. Wat is het verschil in uitstraling tussen witgoud en zilver?

Maak jouw zegelring zo persoonlijk mogelijk door ‘m te laten graveren met initialen, een naam, datum of kort tekstje. Ontdek de tijdloze pracht van zegelringen bij Siebel Juweliers. Laat je betoveren door onze uitgebreide collectie met stijlvolle en elegante zegelringen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een

De dog tag is graveerbaar en is bezet met schitterende zirkonia stenen. De disc is graveerbaar en is bezet met schitterende zirkonia stenen. In het verleden werden deze zegelringen enkel door mannen gedragen, maar tegenwoordig is het helemaal stylish om een dames zegelring te dragen. Een zegelring voor dames is niet alleen heel stijlvol maar ook nog eens super elegant. Zegelringen voor dames kunnen op verschillende manieren gedragen worden, niet alleen aan de ringvinger maar bijvoorbeeld ook aan de pink.

eigentijds mannequin, onze zegelringen stralen ambachtelijk vakmanschap en verfijnde smaak uit. Kies nu jouw perfecte zegelring en voeg een persoonlijk tintje toe aan je stijl.

Deze betoverende sieraden voegen een vleugje verfijning toe aan jouw look. Met een onmiskenbare focus op hoogwaardige https://www.thesugarstand.com/categorie-produit/zegelring-dames/ materialen en vakmanschap, biedt onze collectie zegelringen een eigentijdse en veelzijdige uitstraling.

Zo heb je een zwarte zegelring dames en zegelring dames blauw, bijna iedere kleur is mogelijk. Om uw dames zegelring helemaal uw eigen te maken kunt u ervoor kiezen deze te laten personaliseren door middel van een handgravure. Hier kan de handgraveur bijvoorbeeld uw initialen in een sierlijke wijze in elkaar laten overlopen. Ook kiest males er soms voor om het familiewapen te laten graveren in een dames zegelring. Gravures in dames zegelringen zijn mogelijk op zegelringen zonder zegelstenen (graveerringen) en op dames zegelringen met een lagensteen zegelsteen. Een zegelring voor dames kan vervaardigd worden in 925 zilver of in 14-karaat goud.

Op dit ovaalvormige plaatje zou zelfs een initiaal naar keuze gegraveerd kunnen worden, voor een additional persoonlijk en uniek sieraad. Deze ring heeft een slanke uitstraling en is daardoor web even anders dan de meeste zegelringen. Deze zegelring is uiteraard verkrijgbaar in numerous ringmaten met aan de voorkant een kopstuk met een afmeting van 9x11mm. Deze mooie 1e gehalte zilveren zegelring heeft bovenop een rechthoekig vlakje van 1,0 x zero,9 cm hierop kunnen wij een een letter (s) graveren.

Als jouw familie een eigen familiewapen heeft, kun je dat in de dames zegelring laten graveren. Omdat wij werken met innovatieve technieken, kunnen we ook hardere edelmetalen graveren en zijn moderne designs ook geen probleem. Voor meer informatie kijk den eens bij onze kennisbank hierover. Er zijn ook zegelringen voor vrouwen met een steen erin waar een wapen of gravure ingezet kan worden.

Ook bieden we in onze webshop zegelringen met een bijzonder symbool erin verwerkt, abstracte zegelringen en klassieke zegelringen met een bijzondere steen of een diamantje. Bij Monthly Gold, vind je een schitterende collectie zegelringen voor dames die de perfecte aanvulling zijn op je sieradencollectie. Onze zegelringen stralen stijl en verfijning uit, en we bieden various prachtige opties die voldoen aan jouw unieke smaak. ELORA JEWELS RECYCLED SILVER – Deze mooie zegelring is gemaakt van het materiaal zilver en afgewerkt met een laagje 18k goldplating.

Leave Your Comment