Web Analytics

Gouden Dames Zegelring Rond Ringen

Vooral zegelringen met een familiewapen of initialen die generatieslang meegaan. Onze ervaren juweliers helpen graag met advies bij het uitzoeken van uw eigen zegelring. Massieve Zegelring Heren zegelring zeer fraaie uitvoering in 14 karaats geel goud. Leverbaar met onyx, blauwe lagensteen (licht, middenkleur en donker), carneool, jaspis en lapis lazuli.

In het verleden werden deze zegelringen enkel door mannen gedragen, maar tegenwoordig is het helemaal stylish om een dames zegelring te dragen. Een zegelring voor dames is niet alleen heel stijlvol maar ook nog eens tremendous elegant. Zegelringen voor dames kunnen op verschillende manieren gedragen worden, niet alleen aan de ringvinger maar bijvoorbeeld ook aan de pink.

collectie zegelringen een eigentijdse en veelzijdige uitstraling. Juist vrouwen die zich willen onderscheiden en graag sieraden dragen die niet mainstream zijn, kunnen hun outfit er additional bijzonder mee maken. In België, Engeland en Frankrijk was het vroeger heel gebruikelijk om je zegelring aan je pink te dragen.

Ook nu dragen vrouwen zegelringen graag aan hun pink, need dat staat sierlijk en tegelijk een beetje stoer. Een zegelring is een ring van sterling zilver, goud of roségoud, waarbij in het ontwerp van de ring een letter, wapen of symbool is verwerkt. Dan is een zegelring, bijvoorbeeld van het bijzondere merk Isabel Bernard, een uitstekend idee.

Met een beetje goede zorg gaan deze ringen langer dan een leven lang mee. Ook bieden we in onze webshop zegelringen met een bijzonder symbool erin verwerkt, abstracte zegelringen en klassieke zegelringen met een bijzondere steen of een diamantje. Zegelringen getuigen van zeer specialistisch vakmanschap. Zegelringen hebben vaak een grote betekenis en zijn daarom zeer unieke pronkstukken.

Het is een betaalbare ring, netjes afgewerkt, glanzend en valt mooi op als je hem aan je vinger draagt. Iedereen wil toch met deze mooie Match gezien worden? Verwen jezelf daarom met deze mooie ring en draag hem met plezier.

Voor meer informatie kijk den eens bij onze kennisbank hierover. Er zijn ook zegelringen voor vrouwen met een steen erin waar een wapen of gravure ingezet kan worden. Zo heb je een zwarte Zegelring Heren dames en zegelring dames blauw, bijna iedere kleur is mogelijk. Een zegelring voor dames kan vervaardigd worden in 925 zilver of in 14-karaat goud. Gouden zegelringen voor dames of zilveren zegelringen voor dames kunnen ingelegd worden met een schitterende zegelsteen gemaakt van een edelsteen.

Cilla Jewels biedt een prachtig assortiment betaalbare sieraden voor dames. Alle sieraden uit de collectie van Cilla zijn van goede kwaliteit en vervaardigd uit de beste materialen zoals staal, goud, zilver en crystal. Cilla is ontstaan om een juwelier collectie sieraden aan te kunnen bieden die betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom wordt er bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van bladgoud en rosé bladgoud. Cilla bekend om de hoge kwaliteit, alle sieraden zijn namelijk volledig van staal, dit zorgt ervoor dat het product niet gaat oxideren en niet snel zal beschadigen.

De ring moet dus van uitstekende kwaliteit zijn, want hij moet lang mee gaan. Wij gebruiken alleen de beste materialen en onze edelsmeden zijn echte vakmensen die met professionele gereedschappen en apparatuur werken. Daardoor kun je ervan op aan dat een gouden dames zegelring die je bij DiamondsByMe koopt van hoge kwaliteit is en generaties lang mooi zal blijven. Hoewel zegelringen dus al heel lang bestaan, zijn ze nooit helemaal uit het modebeeld verdwenen. In oude households met een rijke geschiedenis worden deze ringen vaak binnen de familie doorgegeven.

Leave Your Comment