Web Analytics

Heren Ringen Free Of Charge Gravure Bestel Direct!

De time period “signet ring” is de Engelse benaming voor zegelring. Deze ringen hebben een rijke geschiedenis en zijn in vele culturen over de hele wereld te vinden. Of het nu de traditionele Engelse signet ring is of de Europese zegelring heren goud, de essentie blijft gelijk – een teken van identiteit en erfgoed. In onze webshop hebben we een flinke collectie Preloved zegelringen opgenomen. In vrijwel elke PreLoved ring kunnen wij een monogram, innitialen, emblem of famillie wapen opnemen.

Deze ring heeft twee zwarte strepen over de ring lopen, dat maakt de ring echt stoer. Deze zilveren zegerlring voor heren is gemaakt van het materiaal zilver. De bovenkant van de ring is zwart bewerkt en voorzien van zirkoniastenen.

Names4ever heeft een grote collectie zegelringen heren, zodat er voor iedere smaak en stijl een prachtig exemplaar te vinden is. Historisch gezien werden deze ringen gedragen door mannen die hun status en macht in de maatschappij ten toon wilden spreiden. Meestal hadden deze ringen intrigerende gravures, die speciaal voor hen waren gemaakt. Hiermee kon men gepersonaliseerde lakzegels creëren voor brieven die belangrijke boodschappen bevatten.

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan prachtige heren ringen. Heb je zelf een geheel eigen ontwerp in gedachten voor je gouden mannen ring? Of misschien wilt u uw familiewapen laten graveren of ontwerpen. Zegelringvooru.nl is uw betrouwbare companion in het ontwikkelen van uw unieke Zegelringen voor mannen. Met initialen, of zonder, het aantal karaat goud of echt zilver.

De ring kan zowel met de afbeelding of gravering naar boven als naar beneden gedragen worden. Of je kiest voor een gouden of een zilveren exemplaar hangt helemaal af van jouw persoonlijke smaak. Waar jij ook voor kiest, je kiest altijd voor kwaliteit als je jouw heren zegelring besteld bij Names4ever. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang plezier beleeft aan jouw ring of dat je iemand blij maakt met een wel heel bijzonder cadeau.

De zegelringen voor heren rechtstreeks vanaf ons atelier verzonden. Indien gewenst komen we op afspraak langs op locatie om de mogelijkheden te Gouden Ring bespreken en de collectie te laten zien. Bekijk onze collectie Gouden Ring Heren zegelringen voor heren en onze collectie zilveren zegelringen voor heren.

Deze 14 karaat geelgouden heren zegelring is gezet met met 1 diamant. (0,01ct.) De diamant is gezet in een witgouden baan om de steen nog mooier uit te laten komen. Taj gebruikt hierbij alleen de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver.

Bij Names4ever kan je kiezen uit heel veel mooie modellen zegelringen heren. Zoek jij een zegelring heren goud of heb je liever een zilveren zegelring heren? De sieraden worden gemaakt van 925 Sterling zilver en/of 14 karaat goud (585).

Daar worden wij op onze beurt weer pleased van, need onze collecties zouden niet zo mooi en divers geweest zijn zonder hen. Het gewicht van een zegelring in karaat goud hangt dus af van het gewicht van de ring en het goudgehalte. Als je bijvoorbeeld een ring van 14 karaat goud hebt met een gewicht van 10 gram, is het gewicht van het goud in de ring ongeveer 5,83 gram (10 gram x fifty eight,3%). Als je wilt weten hoeveel karaat goud een zegelring heeft, kan je het gewicht van de ring en het goudgehalte gebruiken om het aantal karaat te berekenen. Gerecycled staal – Deze stalen 18 karaat goldplated heren zegelring heeft een zegel van zwart agaat. Niet alleen het item moet bijzonder zijn; wij vinden het ook van groot belang dat alle Taj-sieraden, en dus ook de ringen, op verantwoorde wijze zijn gemaakt.

Tegenwoordig dragen zowel mannen als vrouwen zegelringen als sieraden en vaak worden ze gepersonaliseerd met een monogram, initialen of een familiewapen. De mooiste zegelringen voor heren shop je eenvoudig en snel online bij Names4ever. Wij zorgen ervoor dat jouw gepersonaliseerde zegelring voor heren doorgaans binnen three werkdagen verstuurd wordt. Het enige dat jij hoeft te doen, is je favoriete mannequin personaliseren en de juiste ringmaat bestellen.

Leave Your Comment