Web Analytics

Zegelring Collectie

Kies nu jouw perfecte zegelring en voeg een persoonlijk tintje toe aan je stijl. Bij Juwelier De Tijd kunt u ook terecht voor een zegelring met eigentijds ontwerp. Moderne kunst en klassiek vakmanschap smelten hierbij naadloos samen tot een uniek sieraad met bijzondere kleurtinten.

Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk, bijvoorbeeld van je associate of van een geliefd persoon. Daarmee kun je eveneens een prachtig herinneringssieraad creëren. De regels van de heraldiek bepalen hoe het wapen gegraveerd hoort te worden voor de familieleden.

Een zegelring werd gegraveerd met een familiewapen en de drager kon deze dan als het ware als stempel gebruiken. Inmiddels is een oude traditie een echte trend geworden. In deze tijd, maar ook vroeger.Misschien herinner je je de Gouden Ring Heren zegelring van je opa nog wel en is het een mooi erfstuk binnen je familie dat van vader op zoon overgaat. Zegelringen hebben zo een uniek en persoonlijk verhaal. Wil je meer weten over de geschiedenis van zegelringen? Onze gepersonaliseerde zegelringen collectie is zeer uitgebreid en individueel, dus geschikt voor iedereen.

Zegelringen creëren een verbinding tussen households uit het verleden, heden en toekomst. Via onze web site Zegelring Heren .information helpen wij u met zeer hoge kwaliteit zegelringen, eenvoudig on-line Zegelring Heren te bestellen. Zo hebben we sinds 1991 inmiddels vele families mogen helpen met een zegelring.

Elk nieuw sieraad begint als nieuw idee in het hoofd van onze zeer bekwame en creatieve ontwerpers in Amsterdam. In de loop der eeuwen bleef de zegelring steevast geliefd bij adel, rijke kooplieden en hoge gezagdragers. Zo stonden onder andere kardinalen en bisschoppen bekend om hun exuberant gedecoreerde zegelringen, die veelal werden gekust als teken van nederige begroeting. Familiewapens hebben vaak een enorme rijke geschiedenis. In dit blogartikel duiken we dieper in de fascinerende wereld van de antieke zegelring en ontdekken we waarom deze tijdloze…

Onze collectie van heren zegelringen in goud biedt een breed scala aan stijlen. Of u nu de voorkeur geeft aan een minimalistisch ontwerp of een gedetailleerd familiewapen, er is iets voor elke smaak. Ze kunnen zowel traditioneel als trendy zijn, afhankelijk van het design en de gravure.

Draag de zegelring aan je middelvinger, dan kan je gewone ringen combineren aan je wijs- of ringvinger. Mix en match hier met goud en zilver naargelang je stemming. Mannen dragen een zegelring ook graag aan hun pink- of wijsvinger. In Nederland worden zegelringen met familiewapens of monogrammen veelal nog gedragen door households die van adel zijn.

Maar ook voor dames hebben wij genoeg in onze collectie. Zegelringen met gravure zijn tijdloze juwelen, die sinds jaar en dag geliefd zijn bij zowel dames als Gouden Ring Heren. Als symbool van verfijnd vakmanschap of bijvoorbeeld de familiegeschiedenis, dragen deze ringen een unieke boodschap uit over de smaak en het persoonlijke verhaal van de drager. Het is dan ook geen verrassing dat zegelringen nog altijd tot de meest gewilde sieraden behoren. Een zegelring met familiewapen behoort zonder twijfel tot de populairste soorten zegelringen.

Leave Your Comment